Assegurances

Aft disposa de dos mediadors d'assegurances amb àmplia experiència en el sector

que gràcies als coneixements en tramitació de sinistres a les comunitats de veïns poden oferir les millors cobertures i agilitat al millor preu tant per a la seva comunitat com per als seus béns personals.

A més de treballar únicament amb les dues millors companyies asseguradores el que, a diferència de grans corredors, permet un diàleg directe amb les companyies, tramitadors, etc.

La compra de l'habitatge és per a la majoria de famílies la inversió més important de tota una vida, pel que resulta de vital importància protegir degudament amb una assegurança de la llar a la mida del tipus de casa.

A nivell informatiu cal destacar que les assegurances d'habitatge pertanyen a la branca d'assegurances de danys, és a dir, aquells en els quals l'asseguradora pacta la cobertura davant danys materials. En aquest sentit és important que a diferència de les assegurances de cotxe, l'assegurança de l'habitatge només és obligatori en la modalitat de protecció contra incendis quan hi ha una hipoteca en què la garantia sigui l'immoble. No existeix per tant cap obligació legal de contractar una major cobertura de risc sobre l'habitatge, si bé en la majoria de casos resulta molt recomanable ampliar les cobertures contra danys derivats de l'acció de l'aigua, la caiguda de llamps o el robatori.

Un altre dels punts rellevants en relació a l'assegurança de la llar està a ajustar la valoració del continent i contingut de l'habitatge al màxim al valor real, ja que en cas contrari en cas de sinistre, la indemnització podria no cobrir íntegrament els danys soferts . O per contra, en moltes ocasions no es té en compte el capital assegurat per la seva comunitat de veïns, duplicant assegurances i capitals.

Si desitja rebre més informació no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 
Contacti'ns »

Decreto Ley 26/2020, de 23 de junio - 19 septiembre 2020

COVID-19 - 17 marzo 2020

www.foroconsultores.com - 22 octubre 2018