A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: controllers/noticias.php

Line Number: 88

Administració de Comunitats de Veïns, Immobiliària. » Notícies

Últimes Notícies

COMUNICAT AFTARRACO

COVID-19 - 17 març 2020 Davant la situació produïda per la propagació del coronavirus COVID-19, desitgem comunicar les mesures adoptades en el nostre despatx amb l'objectiu de minimitzar al màxim els riscos de la propagació del virus.
Des del dia 16 queda suspesa l'atenció al públic presencial.

Per aquest motiu, estem implantant diversos sistemes de teletreball, potenciant l'ús del correu electrònic per a, en la mesura del possible, poder seguir oferint el millor servei als nostres clients. El número de telèfon actual (977203399) seguirà estant actiu entre les 09:00 i les 13:00 hores, i sempre podràs deixar un missatge que serà derivat per a la seva atenció.

Seguirem intentant donar el millor servei possible, tot i que necessitem la teva col·laboració per arribar al major nombre dels nostres clients, de manera que necessitem disposar de com més correus electrònics millor. Per tot això, demanem que facis arribar aquesta nota a través de grups de WhatsApp o de qualsevol altra manera perquè aquells propietaris que encara no hagin facilitat el seu correu electrònic el puguin facilitar i així poder comunicar-nos amb el major nombre de veïns / es.

De la mateixa manera, informem que fins a nou avís, queden suspeses totes les Assemblees de Propietaris convocades.


Administració de Finques Tarraco, S.L.

Decreto Ley 26/2020, de 23 de junio - 19 septiembre 2020

COVID-19 - 17 marzo 2020

www.foroconsultores.com - 22 octubre 2018