Empresa

Administració de Finques Tarraco, S.L.

La nostra empresa, disposa d'una àmplia experiència dins d'aquest sector, així com altres sectors relacionats, ja que la nostra plantilla es composa de dos advocats amb àmplia experiència dins del sector urbanístic, i d'un agent d'assegurances de ric, així com la tramitació dels sinistres relacionats.

Degut a les constants evolucions del sector, ràpidament ens adaptem i en ocasions ens anticipem a les necessitats dels nostres clients.

Administració de Finques Tarraco, S.L. és una empresa nascuda amb l'objectiu de donar als seus clients un servei de la més alta qualitat en tota la província de Tarragona.

Per a AFT l'ús de les noves tecnologies és una eina fonamental que aporta als seus serveis un element de immediatesa i comoditat, proporcionant als clients una atenció personalitzada i completa.

El nostre servei està basat en un tracte personal, tant a nivell de presidència, com en els empleats i veïns, realitzant tantes visites setmanals com la comunitat necessiti. Tota la gestió i les visites a la Comunitat són realitzades directament i en persona per un Administrador col·legiat.

Som un despatx integrat per professionals d'alta qualificació, llicenciats universitaris i amb una àmplia experiència en control comptable i en auditoria.

A través de la nostra pàgina web establim un canal de comunicació molt directe amb els veïns de les Comunitats que gestionem, proporcionant una via d'informació sobre la seva comunitat i la possibilitat de contactar amb nosaltres de forma instantània. Així mateix, els visitant de la nostra secció d'immobiliària tindran informació actualitzada sobre els immobles que estiguin en venda.

Si desitja coneixe'ns, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per concertar una visita, per poder realitzar un anàlisis personalitzat de les seves necessitats i així poder oferir-li el servei que vostè desitgi.

UN NOU CONCEPTE D'ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

CONFIANÇA La seva comunitat gestionada amb un criteri de transparència. Sol·licitem varis pressuposts per cada assumpte i donem a conèixer les dades econòmiques als veïns de forma periòdica.

PROXIMITAT Un tracte personalitzat i una resposta a cada necessitat. El seu Administrador més pròxim, més disponible.

COMUNICACIÓ Tota la informació de la seva Comunitat a Internet, totalment actualitzada. Per a cada Comunitat de Propietaris creem una Comunitat Virtual en la nostra pàgina Web i els veïns poden accedir-hi amb les seves pròpies claus individualitzades. El nostre objectiu es que els veïns coneguin de primera mà el que succeeix a la seva Comunitat (Actes de les Juntes, Circulars, Documents d'interès, Notícies de la Comunitat, Tauló d'Anuncis).

QUALITAT  Optimització dels recursos econòmics de la Comunitat, implantació de mesures d'estalvi econòmic i energètic, control dels serveis prestats pels proveïdors. Objectiu: una gestió eficaç de la seva Comunitat.

 
Contacti'ns »

Decreto Ley 26/2020, de 23 de junio - 19 septiembre 2020

COVID-19 - 17 marzo 2020

www.foroconsultores.com - 22 octubre 2018